El meu nom és Francisca i sóc de Consell. Cercant les receptes vaig descobrir que les Crespellines venen de Menorca. A Consell li dèiem Crespellines a les figuretes d'estrelles, corets... i Crespells a una coca a la que li posàvem anís.
Pel dia del
Taller de Crespells a Son Güells vàrem anar a comprar els ingredients dues usuàries
amb personal del centre al Super. Després varen fer la pasta i mos posarem a
fer els Crespells. Col·laboraren la animadora, voluntaris ( na Maruja i la seva
neta) i usuaris del centre (M,Carmen, Salva, Joana, Paco,etc).
Le receptes que
vaig trobar son aquestes:
Crepellines:
-
Un quilo
de farina.
-
Un ou.
-
400
gr. de sucre.
-
100
gr. de mantega.
-
Un taceta
de llet.
-
Una culleradeta
de llevadura en pols.
Crespells:
-
Farina,
la que agafi.
-
200
gr de sucre.
-
200 de mantega de porc.
-
Mitja
taceta de suc de taronja.
-
Mitja
taceta d’oli d’oliva.
-
Dos vermells
d’ou.
Escrit per na Fca. Moyá.
No hay comentarios:
Publicar un comentario